pocasiesazblaznilo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nepredvídateľné počasie

Počasie je nepredvídateľné. Teraz nepíšem len o posledných dňoch. Je to tak a určite si to každý z nás všimol.
Určite poznáte ten pocit,keď v ranných hodinách neviete ako sa máte obliecť. Ráno býva vždy chladnejšie. A potom čo? Oblečiem sa teplejšie a v poobednajších hodinách sa budem variť vo svojom pote? Buď nám bude ráno trošku chladnejšie alebo poobede trošku teplejšie. Nuž vyberme si medzi týmito možnosťami. Ale nejde len o tento problém,ktorý sa dá vyriešiť. Ide o náhlu zmenu počasia. Predpoveď v TV sa nezhoduje s realitou. Samozrejme,že nie vždy. Ale tak určite každý z nás zažil,že sme sa niekam vybrali,slniečko príjemne hrialo,vietor sa jemne pohrával s listami stromov a mraky sa schovali tak,že ich ľudské oko nenašlo. Lenže po nejakej hodinke sa tie potvory na predtým žiarivej oblohe zjavili a predsa nám aj tak pokazili našu radosť z výletu. Priniesli so sebou dážď a aby nebolo málo aj celú svoju kapelu. A bola búrka ako stvorená. Samozrejme,veď po takom hrejivom dni musí prísť aj dážď,ktorý v určitej miere pomáha rastlinám.
Lenže čo urobíme potom,keď kvapky dažďa vystrieda hotové prietržmračie v sprievode s krúpmi? No my asi nič. Budeme mať po výlete,pretože sa počasie totálne zbláznilo.

pocasiesazblaznilo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014